понеделник, 17 септември 2012 г.

HTC няма да имат евтини смартфони



„Ние искаме да използваме най-добрите материали, за да можем да създадем най-добрите продукти и те да са максимално добри. Много клиенти оценяват това“

 Това заяви главният изпълнителен директор на HTC Питър Чоу в интервю за Wall Street Journal. Той каза още, че компанията ще се фокусира в производството на мобилни устройства от висок клас.

Наскоро HTC пусна на пазара смартфони с Android, които се доближават до ниския ценови клас телефони - Desire C и One V, но както се оказва „ръководството на HTC не искат да съсипват имиджа на марката и затова няма да продават евтино, и по ниския си клас смартфони“.



HTC Peter Chou



Разбира се Питър Чоу има предвид много евтините китайски телефони, които с едни и същи характеристики и на едни и същи пазари се предлагат двойно по-евтино, и както той казва – за тези пари ние не можем да предложим качествен продукт. Равносметката е такава, че най-ниската цена за смартфон от HTC ще е тази на HTC Desire C, а за най-високата само можем да гадаем. Поне можем да се надяваме, че когато купуваме мобилните устройства на тази марка, ще получаваме нещо качествено.

GSM Новини


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар