сряда, 10 октомври 2012 г.

Fujitsu представи новият смартфон ARROWS A 201F в Япония


Смартфоните на компанията Fujitsu са слабо познати в Европа, но в Япония те са доста популярни. Поредният нов продукт на производителя ще дебютира в мрежата на японския мобилен оператор Softbank. Той е получил наименованието Fujitsu ARROWS A 201F и е оборудван с четириядрен процесор с тактова честота 1,5 GHz. Устройството работи под управлението на операционната система Android 4.1.




Като цяло, моделът е в унисон със съвременните тенденции на пазара на високотехнологични смартфони. В допълнение към мощния процесор и последната версия на операционната система Android той предлага на клиентите 2 гигабайта оперативна памет, 32 гигабайта вътрешна памет, 4,7-инчов сензорен капацитивен екран с резолюция 720p, Bluetooth, GPS, Wi-Fi и 13,1-мегапикселова камера с автофокус.



В апарата не е предвиден слот за карти с памет във формат microSD, но е налична поддръжка на мрежи от четвърто поколение. Смартфонът ще се появи в продажба през месец февруари 2013 година. Засега не се съобщава информация относно ориентировъчната продажна цена на устройството, както и за това, дали то ще се продава и в Европа.




автор: Ст. Стефанов

Вижте повече: .kaldata.com

виж още новини на: http://smartphones.bg/  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар