сряда, 24 октомври 2012 г.

Смартфона Surface е показан от Microsoft

Отдавна се разпространяват слухове, че Microsoft през последните четири месеца тайно разработва собствен смартфон, който ще работи под управлението на Windows Phone 8. Освен това, пак според непотвърдена информация, се знае, че компанията вече е намерила партньор, който ще произвежда новите устройства, а самите те ще бъдат представени през първата половина на следващата година.

Смартфонът Surface по-рано се появи и в популярния бенчмарк WP Bench.




А сега, за възможното съществуване на собствен смартфон реши да напомни самата компания Microsoft. На две от снимките, предназначени за рекламната кампания на таблета Surface западните журналисти забелязаха смартфон, който работи с Windows Phone 8.

При това, устройството не прилича на нито един от WP8-моделите, представени досега от другите производители, а неговите "резки" форми донякъде напомнят на таблета на Microsoft.





Разбира се, твърде наивен е вариантът американската компания да е забравила да премахне неанонсирания си смартфон от кадър. По-скоро, това е част от кампанията и цели да провокира потребителите да си зададат въпроса - какво всъщност е това и какво точно се рекламира?!






Вижте повече: www.kaldata.com

виж още новини на: http://smartphones.bg/ 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар