понеделник, 5 ноември 2012 г.

Седмици на смартфона в Мтел

Всяка седмица до края на ноември телекомът ще предлага актуален смартфон на половин цена 05.11.2012, Пон, 14:09

Седмици на смартфона започват в Мтел
Източник: Thinkstock/ Guliver
Кампания, чиято цел е по-голям достъп на повече клиенти до смартфоните започва от днес Мтел, съобщиха от телекома.
„Седмици на смартфона“ идват в отговор на все по-големия интерес към „умните“ устройства и на нарастващата необходимост от мобилен интернет по всяко време и навсякъде.
Всяка седмица до края на ноември Мтел ще предлага по един актуален модел смартфон с 50% по-ниска цена. Умният телефон ще струва наполовина с Mtel Surf&Talk, както и с всички тарифни планове Мтел Моби, ако към тях е добавен и дейта пакет.
Началото поставя Samsung Galaxy Y – смартфон с атрактивен 3 инчов дисплей, 2 МР камера, GPS и важните за сърфиращите в интернет 3G модул и Wi-Fi.
Само тази седмица, с Mtel Surf&Talk XL например, цената на Samsung Galaxy Y ще бъде 0.75 лева на месец или 19.95 лева в брой.
През следващата седмица магазините на Мтел ще предложат друг, отново атрактивен модел с 50% отстъпка.
Търсенето на смартфони е продиктувано от все по-активното използване на мобилен интернет като неразделна част от ежедневието на българите.
С повишаване на популярността на социалните мрежи все повече българи искат да са онлайн навсякъде, а не само у дома. Клиентите все по-често използват телефона, за да проверят мейла си, да прочетат последните новини в интернет, да споделят местнонахождението си или да научат какво се случва с приятелите. Месечно, притежателите на смартфон използват средно около 200 MB мобилен интернет, показват данни на Мтел.
Смартфоните са устройства, работещи с операционни системи, които са изключително интуитивни и с възможности за инсталиране на множество разнообразни приложения. Затова в рамките на четирите „Седмици на смартфона“ клиентите ще получават съвети как пълноценно да използват устройствата на специалната смарт линия 088 1881.


От: http://news.expert.bg

Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар