неделя, 18 ноември 2012 г.

Снимки на HTC Droid DLX и ZTE Grand X Pro

Акаунтът @evleaks в Twitter не спира да ни радва с информация за все още неанонсирани устройства. Този път става дума за официални компютърни модели на две устройства на производителите HTC и ZTE, подготвени за изпращане до представителите на пресата.

Първото изображение представя международната версия на неотдавна анонсирания смартфон HTC Droid DNA. Той ще получи името HTC Droid DLX или HTC Droid Deluxe и най-вероятно ще притежава идентични технически характеристики. Не е изключено обаче и моделът да бъде оборудван с по-голям обем памет от единадесетте гигабайта, достъпни в Droid DNA.




Втората снимка се отнася до снимка на загадъчно устройство на китайската компания ZTE с името Grand X Pro. Какви са приликите и разликите на новия модел с представения в началото на октомври ZTE Grand X, засега не е известно. Анонсираният тогава смартфон е оборудван с 4,5-инчов дисплей с резолюция 960 x 540 пиксела, двуядрен процесор Tegra 2 с тактова честота 1,2 GHz и 512 МВ оперативна памет. Дали Grand X Pro ще бъде негова подобрена версия, или съвсем различно устройство, засега остава неясно. На базата на публикуваното изображение може да се каже, че той ще бъде управляван от операционната система Android и ще бъде оборудван с 4,7- или 5-инчов екран с тънка рамка.


Вижте повече: www.kaldata.com


Виж още новини в блога на: http://blog.smartphones.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар