сряда, 7 ноември 2012 г.

Смартфонът LG Optimus L9 ще се продава за $380 в Европа

 http://www.digital.bg/f/36/978a7e61d8b45596693dbbd663623901.jpg
Няколко седмици след като стартираха продажбите на смартфона LG Optimus L9 в САЩ, от компанията реализираха премиерата му и в Европа. Потребителите в Германия ще могат да се възползват първи от възможността да закупят новия модел на компанията. Оказва се, че на континента Optimus L9 ще струва приблизително $380, а в кратки срокове се очаква да стартират доставките му и в други европейски страни, информира unwiredview.

Смартфонът ще бъде достъпен в бял и черен цвят и се отличава с характерната визия за L-Series гамата на компанията. LG Optimus L9 е оборудван с 4,7-инчов IPS дисплей с резолюция от 960х540 пиксела при плътност от 234ppi и работи с Android 4.0.4 OS. Устройството се захранва от двуядрен 1GHz ТИ ОМАP 4430 процесор и разполага с 5-мегапикселова камера с автофокус и LED светкавица в задната част, която записва Full HD видео.

Вградената памет е 4GB, но тя може да се увеличи до 32GB с microSD памет карта, а от компанията са включили още и 1GB RAM. Предстои да видим дали атрактивната цена на най-добрия смартфон от новата серия на LG може да привлече вниманието на европейските потребители.

Конкуренцията на този пазар е изключително напрегната, а с наближаването на празничния сезон тази тенденция ще продължи да се изостря. Корейската компания вече регистрира добри продажби на своите устройства и се надява премиерата на LG Optimus L9 да и позволи да разшири пазарния си дял на глобалния пазар.


От: http://www.digital.bg

Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

1 коментар:

  1. колко от тези 4GB памет са на разположение за ползване от потребителя

    ОтговорИзтриване

Напишете коментар