вторник, 20 ноември 2012 г.

Смартфона Motorola MT788 бе представен в Китай


Intel и Motorola Mobility представиха в Китай смартфона MT788, базиран на технологиите на Intel. Устройството е получило процесор Z2480 с честота 2 GHz, 4,3-инчов AMOLED-дисплей с резолюция 960 × 540 пиксела, 8-мегапикселова камера, слот за карти с памет microSD, 4GB вградена памет и операционна система Android Ice Cream Sandwich.

Заслужава да се отбележи наличието на функция за мигновено стартиране на камерата, която разполага с 12 режима на работа, включително "нощен" и HDR (high dynamic range), поддържа запис и възпроизвеждане на Full HD видео.

Тънкият и здрав корпус на смартфона е изработен от алуминий, екранът е защитен със стъкло Gorilla Glass. Капацитетът на батерията е 1735 мАч, което е достатъчно за 170 часа работа на устройството в режим на готовност. В апарата се използва потребителския интерфейс MotoSwitch.

"MT788 е следващата стъпка към прилагането на най-добрите разработки на Intel в смартфоните, които стават неразделна част от живота на все повече и повече хора и затова ние се стремим да реализираме в тях всичките си модерни технологии, за да сме сигурни, че потребителите ще получават максимално удоволствие от използването на своите мобилни устройства", - казва по време на презентацията вице-президентът на Intel и президент на Intel China Иън Янг.

Смартфонът Motorola MT788 ще постъпи в продажба през декември и ще се предлага в две цветови решения (Licorice и Ultra White), но за стойността на продукта все още нищо не се съобщава.


 
 
 
 
Вижте повече: www.kaldata.com
 
 Виж още новини в блога на: http://blog.smartphones.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар