вторник, 13 ноември 2012 г.

Смартфонът Nexus 4 изкупен за 1 час


Смартфонът Nexus 4 буквално помете пазара във Великобритания. По-малко от час след като бе пуснат в продажба, телефонът бе изкупен. Най-бързо се е разпродала най-евтината версия на смартфона - тази с 8GB вградена памет. Това докладваха потребители на Twitter, които не са успели да поръчат телефона след петнайсетата минута заради изчерпани количества.

Огромното търсене на смартфона се е отразило и на самия онлайн магазин Google Play. Много потребители се оплакаха в Twitter, че сайтът е бавен, отказва да зарежда определени страници, изписва съобщения за грешка и така нататък. Докато успеят да се справят с тези технически проблеми, Nexus 4 бил разпродаден, жалват се те.

Заедно с Nexus 4, Google представиха във Великобритания и таблетите Nexus 7 и Nexus 10. Макар че не са изчерпани, и те се радват на доста голяма популярност сред потребителите на Острова. В момента всички модели Nexus 7 са налични в Google Play. Що се отнася до Nexus 4, единственият модел наличен по време на писането на този материал, е този с 16GB.



Вижте повече: http://www.kaldata.com/

Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар