понеделник, 19 ноември 2012 г.

Sony Xperia tipo ще се предлага за един лев от Мтел

Тенденцията за нарастващ интерес към смартфоните остава и през третото тримесечие на тази година - с 30% повече са ползващите смартфон сред клиентите на Мтел в сравнение с края на септември 2011 година. Тази тенденция е един от основните мотиви на телекома да организира седмици на смартфона и да предложи на клиентите си „умен“ телефон на много атрактивна цена.

От понеделник смартфонът Sony Xperia tipo е на половин цена в магазините на Мтел. Това е третото устройство с 50% отстъпка от цената в рамките на седмиците на смартфона.

Sony Xperia tipo ще се предлага за един лев месечно или за 29,90 лева в брой с Mtel Surf&Talk XL. Намалението на смартфона е валидно и с всички тарифни планове Мтел Моби, ако към тях е добавен дейта пакет. За бизнеса смартфонът ще се предлага с тарифни планове Мтел Бизнес и активация на пакет за мобилен интернет SURF NoLimit.

Предлаганият тази седмица смартфон е с операционна система Андроид, която според проучвания е сред най-предпочитаните от потребителите. Sony Xperia tipo има 3,2 инчов дисплей, 3,15 мегапиксела камера, както и необходимите Wi-Fi и GPS.

Само след три години броят на хората, ползващи интернет през мобилни устройства, ще са повече от тези, които го достъпват през персонален компютър. Tова сочи световното проучване на IDC, обявено в края на миналия месец.

Според проучването мобилните устройства ще се превърнат в основната „врата” към интернет още през 2015 година. Смартманията, обхванала целия свят, няма да подмине и България. Кампанията „Седмици на смартфона” започна в началото на ноември, за да направи по-достъпни за джоба на българина смартфоните и мобилния интернет.


 Вижте повече: www.kaldata.com

 Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар