петък, 9 ноември 2012 г.

Новия смартфон Sony Yuga ще е с 5 - инчов дисплей


Новият смартфон на Sony с 5-инчов екран, който до скоро беше само в сферата на предположенията и спекулациите, все пак ще се окаже реалност.




Моделът Yuga, за който в мрежата се говори от средата на ноември, вече може да се похвали и с първите се появили негови снимки. За сега той носи и продуктов номер C6603, а с какво точно име ще се появи на пазара вече наистина само можем да гадаем.



Факт е обаче, че такъв апарат има и той може да се похвали с корпус, подобен на първите модели Xperia (със стилен стъклен заден панел), както и с 5-инчов екран, който ще работи с резолюция от 1794 x 1080 точки.

За сега е известно, че смартфонът ще работи с четириядрен процесор Qualcomm на 1,5 Ghz, а за графичната му работа ще е подпомаган от чип Adreno 320. Sony Yuga C6603 ще работи с версия на Android 4.1.1 и ще разполага с 2 GB RAM и 12-мегапикселова камера.

Въпреки че съществуването на телефона все пак се потвърди, загадка остава дата на официалната му премиера, както и цената с която ще се появи на европейския пазар.



Очаква се обаче новият модел на е истински подвиг в мултимедийно отношение и за кратко да се превърне във флагман на компанията.

Вижте повече: www.kaldata.com

Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар