понеделник, 26 ноември 2012 г.

Китайския смартфон Umi X2 ще бъде представен скоро


Поредният привлекателен смартфон подготвя своя дебют на пазара в близко бъдеще - Umi X2. Устройството все още не е официално представено, но едва ли ще мине дълго време преди това да се случи, защото китайският производител Umi Mobile вече публикува първата официална снимка на апарата на страницата си в местната социална услуга Weibo.




Съдейки по характеристиките, смартфонът се отнася към устройствата от висок клас. Според компанията, новият продукт е оборудван с екран тип AH-IPS с диагонал 4,7 инча и резолюция 1920 х 1080 (плътност на пикселите 440 ppi). Хардуерната платформа на апарата включва 4-ядрен процесор (не се уточнява какъв), с тактова честота 1,5 GHz и 2 GB RAM.

Ако трябва да гадаем - вероятно ще се използва Samsung Exynos 4412, NVIDIA Tegra 3 или Qualcomm Snapdragon S4 Pro. Впрочем, не трябва да се пренебрегват и китайските решения, като например K3V2, който присъства в смартфона Huawei Ascend D1. Umi X2 е затворен в корпус с дебелина 7,6 мм с тънка рамка около екрана.

Спецификациите на смартфона включват също 12-мегапикселова основна камера, поддържаща запис на Full HD видео. Очаква се, че устройството ще работи под управлението на ОС Android 4.1 Jelly Bean.


От : www.kaldata.com

Виж още новини в блога на: http://blog.smartphones.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар