сряда, 12 декември 2012 г.

HTC One SV бе представен официално



 Водещия производител на мобилни телефони HTC официално представи новия си смартфон HTC One SV. Според производителите новия апарат се отличава със стилен дизайн, много добра вградена камера и звук с много високо качество.
 Смартфона HTC One SV е с размери 128x67x9,2 милиметра, тежи 122 грама и работи под операционната система Android v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) . Апарата притежава 4,3 – инчов Super LCD 2 дисплей, с разделителна способност 480х800 пиксела, двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4 с 1,2 GHz честота на ядрото, оперативна памет от 1 GB и 8 GB постоянна памет, която може да се увеличи с microSD карта с капацитет до 32 GB. Камерите са две – 1,6 мегапикселова за видео разговори и 5 – мегапикселова основна, с BSI технология на матрицата, автофокус и LED светкавица.
HTC-One-SV?
 Функционалността на смартфона HTC One SV е подсигурена от вградените модули за Wi-Fi, Bluetooth 4.0 и NFC. Батерията е с капацитет от 1 800 мAh, но за сега все още не е известно каква автономия ще донесе това на модела. Сред другите характеристики трябва да се спомене и защитата на екрана с Gorilla Glass 2 стъкло и поддържането на Beats Audio технология.
 Продажбите на HTC One SV се очакват да започна през февруари месец на 2013 година.
Видео:







Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар