вторник, 15 януари 2013 г.

Samsung ще започне продажбите на Galaxy Grand през февруари


 Samsung Galaxy Grand ще се продава от февруари за $547


Samsung представиха официално най-новият си смартфон, който осигурява поддръжка за две SIM карти, а именно Galaxy Grand на 18 декември. Досега, обаче не разполагахме с информация за цената и датата, на която ще стартират продажбите на модела на пазара. Украинското подразделение на компанията публикува детайли за премиерата на устройството в Европа, информира unwiredview.

Благодарение на тях разбираме, че Galaxy Grand ще дебютира на европейския пазар през феврури, а официалната му цена се очаква да бъде около $547. Смартфонът ще е достъпен първо в Украйна, а в кратки срокове ще може да бъде купен и от потребителите в другите държави на континента. Спецификациите на Samsung Galaxy Grand Duos включват 5-инчов дисплей с резолюция от 800х480 пиксела и двуядрен 1,2GHz процесор.
Моделът ще работи с Android 4.1.2 OS и разполага още с 8-мегапикселова камера с автофокус и LED светкавица на гърба и допълнителен 2МР сензор в предната част. Оперативната памет е 1GB, а вграденият капацитет за съхранение на данни е 8GB, но може да бъде увеличен с microSD карта до 64GB. Пълните размери на Samsung Galaxy Grand са 143,5х76,9х9,6мм., а теглото му е 162 грама, като от компанията са включили поддръжка за HSDPA и Wi-Fi 802.11 a/b/g/n мрежи, както и за GPS и Bluetooth 4.0.



 От:http://www.digital.bg
 Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар