четвъртък, 31 януари 2013 г.

Предпремиера на ZTE Grand Memo

ZTE на специално мероприятие в Хонг Конг показа новия си смартфон, който ще бъде официално представен на MWC 2013 - ZTE Grand Memo. Неговите отличителни черти са огромния екран и тънкия корпус.




Журналисти от Engadget, които са присъствали на събитието обявиха дори и характеристиките на огромното устройство, но в този случай външното изпълнение не е от най-добрите, ако трябва да направим сравнение с флагманския ZTE Grand S. Въпреки това, представители на компанията увериха, че до анонсирането на апарата той може да претърпи някои промени.



Най-вероятно, ZTE ще позиционира този смартфон като алтернатива на смартфона Huawei Ascend Mate (който има 6.1-инчов дисплей) и Samsung Galaxy Note II. Както и в таблета на Huawei, така и тук не присъства Full HD матрица (вероятно за намаляване на цената), а резолюцията на 5,7-инчовия дисплей е 1280x720 пиксела.



До момента е известно, че ZTE Grand Memo ще разполага с четириядрен чип Qualcomm Snapdragon S4 Pro с тактова честота от 1.7 GHz и 13-мегапикселова камера. Той ще работи под управлението на Android 4.1.2 Jelly Bean, а дебелината на смартфона е само 8 мм.



Освен това, от ZTE разкриха и друга тайна в предверийте на изложението - освен Grand Memo, в Барселона ще бъде представен и друг смартфон - ZTE Mozilla. Съдейки по името, можем да предположим, че устройството ще се задвижва от новата "браузърна" ОС Firefox.


От: www.kaldata.com

Виж още новини за ZTE в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар