сряда, 13 февруари 2013 г.

Резултати от тестове на Galaxy S IV

 Според резултатите от тестовете, Galaxy S IV значително превъзхожда своя предшественик, но най-сериозен конкурент за бъдещия флагман на Samsung се явява Google Nexus 4



В базата данни на GLBenchmark се появиха резултатите от тестовете на смартфон с кодовото име SHV-E300S. Според публикуваните по-рано слухове, това обозначение принадлежи на модела Galaxy S IV за южнокорейския пазар (за САЩ е SGH-I337).

Както отбелязва сайтът GSMArena, посоченият апарат използва чип Qualcomm MSM8960, а не Exynos 5 Octa, който, както се предполага, ще присъства в международната версия на модела.

Според резултатите от тестовете, Galaxy S IV значително превъзхожда своя предшественик, но най-сериозен конкурент за бъдещия флагман на Samsung се явява Google Nexus 4. В един от тестовете той дори се е справил по-добре от неанонсирания смартфон на корейската компания. Все пак, необходимо е да се вземе предвид и резолюцията на екраните на двете устройства - 720p при Nexus 4 срещу 1080p при SHV-E300S.



В Русия пък силно се надяват, че Samsung ще проведе презентацията на Galaxy S IV в Москва. Предположението се основава на факта, че компанията е основен спонсор на Олимпийските игри в Сочи през 2014 г. и следователно може да използва този повод за провеждането на една глобална рекламна кампания. Само че очакванията на руснаците е малко вероятно да се оправдаят - все пак игрите в Сочи започват чак през февруари следващата година и едва ли Samsung ще стартира рекламната си кампания толкова рано.





www.kaldata.com

Още по темата:http://blog.smartphones.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар