вторник, 12 февруари 2013 г.

Galaxy Xcover 2 - екстремен смартфон от Samsung

Galaxy Xcover 2 е IP67 сертифициран и може да използвате смартфона дори и при най-суровите външни условия


Galaxy Xcover 2 е най-издръжливият смартфон на Samsung

Samsung представиха дългоочакваният наследник на своя издръжлив смартфон Galaxy Xcover, който е създаден изцяло за потребителите, които водят динамичен начин на живот. Устройството е устойчиво на прах, пясък и одраскване и може да бъде потопенo във вода с дълбочина от един метър в продължение на 30 минути.

Galaxy Xcover 2 е IP67 сертифициран и позволява да се забавлявате със смартфона дори и при най-суровите външни условия. Директният бутон за камерата е поставен, за да ви гарантира възможност за бързо заенсмане на изображения дори и под вода, а специалната каишка към него го предпазва от изпускване и удар.

За разлика от своя предшественик, Galaxy Xcover 2 разполага с по-голям 4-инчов сензорен дисплей, който поддържа резолюция от 800х480 пиксела. Издръжливият смартфон работи с новата Android 4.1 OS, която се отличава с обновен интерфейс, подобрена лента за нотификации, бърза скорост на работа и др. Вградената памет достига до 4GB, но може да се увеличи до 32GB с допълнителна microSD памет карта, а от компанията са включили и 1GB RAM в новото си устройство.

Samsung са предвидили още 5-мегапикселова камера с LED светкавица в задната част и VGA сензор за видео разговори отпред, както и 1700mAh батерия осигуряваща до 570 часа в режим на готовност. Благодарение на поддръжката за GPS+GLONASS, устройството може да проследява локацията ви с 20% по-прецизно от своя предшественик. Двуядреният 1GHz процесор гарантира бързата работа на Galaxy Xcover 2, а поддръжката за Bluetooth 4.0 се отличава с ниска консумация на енергия и може да открива устройства на разстояние от 50 метра.


http://smartphones.bg/smartfoni-samsung/Samsung-S7710-Galaxy-Xcover-II


Виж още новини в блога на: http://blog.smartphones.bg
От:www.digital.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар