вторник, 19 февруари 2013 г.

Google може да открие собствена верига магазини




Гиганта може да последва примера на Apple и Microsoft



Google ще открива собствени магазини?



 Според последните слухове Google ще последва примера на Apple и Microsoft и ще открие собствена верига магазини. Според сайта 9to5Google е доста вероятно това да се случи още тази година. В търговските обекти, естествено, ще се продават само продукти, които са пуснати на пазара под марката Google като серията смартфони и таблети Nexus или все по-вероятния Chromebook Pixel. В интерес на истината Google не са пълни новаци в сферата. През 2012 те експериментираха със собствени брандирани щандове в американската верига Best Buy и английската Dixon's, като явно резултатите са били достатъчно окуражаващи, за да оправдаят по-сериозно планиране.

Според слуховете решението за откриване на магазини вероятно е свързано и с технологията в продукта Google Glass, която ще се нуждае от по-сериозно представяне на публиката, а собствените магазини осигуряват именно възможността клиентите директно да се докоснат до съответните джаджи в компанията на действително запознати с тях продавач-консултанти, каквито не е сигурно, че има в големите търговски вериги.




http://9to5google.com/2013/02/15/to-get-products-into-more-hands-google-will-open-its-own-stores-by-the-end-of-the-year/

От:mobilebulgaria.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар