събота, 23 февруари 2013 г.

Промоция на HTC One до 12 март

 

От HTC дават 100 долара на всеки, който размени стария си телефон за One






HTC възнамеряват да ни накарат да си купим смартфона им HTC One с нова промоция. Компанията предлага $100 на всеки, който размени стария си телефон за One. Промоцията е описана в официалния им сайта като с дребен шрифт е допълнено най-важното: потребителите няма да получат $100 в кеш, а под формата на предплатена карта Visa, съдържаща въпросната сума.

Ако смартфонът, който разменяте за One, струва повече от $100, то компанията обещава да ви изплати цялата му стойност, каквото и да е. Промоцията важи до 12 март. За да участвате в нея, трябва да си регистрирате имейл адрес на сайта за обновления на HTC One и да си купите и активирате смартфона до 31 март. След това имате време до 30 април да изпратите по пощата старото си устройство. След това, в срок между шест и осем седмици, компанията ще ви прати картата с пари.

С цялата логистика по промоцията е ангажирана фирмата Clover Wireless. HTC уточняват, че не всеки телефон ще може да бъде разменен за пари. Пълният списък с модели може да се открие на сайта HTCTradeUp.com.

Какво ще правят HTC с всички получени стари телефони обаче не ни е известно.





От: kaldata.com

HTC One

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар