четвъртък, 21 февруари 2013 г.

Цената на HTC One ще е 600 Eвро

 Това ще е цената на незаключената му версия и се отнася единствено за модела с 32GB вградена памет.




НТС One е новият смартфон от висок клас на компанията, който бе представен на специално събитие на 19 февруари. Моделът разполага с много солидни характеристики, които НТС очакват да и позволят да разшири пазарния си дял в сектора. Устройството се отличава с атрактивен дизайн и също така е първото, което разполага с камера базирана на технологията UltraPixel.

Oт androidcentral сега информираха, че НТС One вече е достъпен за предварителна поръчка от потребителите в САЩ и Великобритания. Благодарение на това разбираме, че цената на смартфона на европейския пазар се очаква да е около 600 Евро за незаключената му версия. Сумата се отнася единствено за модела с 32GB вградена памет, тъй като устройството с 64GB няма да може да бъде купено в Европа.

Най-атрактивните спецификации на HTC Оne са 4,7-инчовия Full HD дисплей с плътност от 469ppi, който е допълнен от Gorilla Glass 2 покритие и новия интерфейс Sense 5.0. Оперативната памет е 2GB, като устройството се захранва от четириядрен Snapdragon 300 процесор на Qualcomm. HTC One ще дебютира на пазара с поддръжка за Android 4.1.2 OS, но впоследствие е предвиден ъпдейт към най-новата версия на платформата.
От: http://www.digital.bg

Още по темата тук


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар