петък, 8 февруари 2013 г.

Актуални снимки на LG Optimus G Pro

 Актуални снимки на LG Optimus G Pro, който според информациите  ще предлага 5,5" FullHD IPS дисплей




Снимка на LG Optimus G Pro с 5,5" full HD дисплей


Актуалният флагмански модел на LG Optimus G, който тепърва достига до европейския пазар, съвсем скоро ще получи ъпгрейд. Според изтекли снимки и спецификации корейците в близко време ще пуснат на пазара подобрена версия, която вероятно ще бъде обявена на мобилния конгрес в Барселона в края на месеца. Според информациите LG Optimus G Pro ще предлага 5,5" FullHD IPS дисплей, четириядрен процесор Snapdragon с честота 1.7 GHz, 2GB RAM, 13MР основна камера и втора 2MР за видеоразговори, 32GB вградена памет и поддръжка на LTE мрежи.

Дотук, с изключение на диагонала на дисплея, спецификациите са същите като тези на вече анонсирания в Япония модел със същото име, който ще бъде пуснат в продажба от оператора NTT DoCoMo. Другите разлики в новия вариант на LG Optimus G Pro са в батерията, която вече ще е с капацитет 3140 mAh, и в наличието на microSD слот, какъвто отсъства в неговия събрат за японския пазар.

http://www.phonearena.com/news/5.5-LG-Optimus-G-Pro-picture-and-specs-sheet-are-in-Full-HD-screen-3140-mAh-battery-and-microSD_id39554
www.mobilebulgaria.com


Виж още новини в блога на: http://blog.smartphones.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар