четвъртък, 14 февруари 2013 г.

Motorola X Phone ще притежава много нови функции.

Motorola X Phone ще промени  пазара на смартфоните


Motorola планира да пусне смартфон, който по думите на един от топ мениджърите на австралийския мобилен оператор Telstra, "ще промени ситуацията на пазара на смартфоните". Устройството ще бъде пуснато на пазара през юли и е първият съвместен смартфон на Motorola и Google.




Съобщава се, че новото устройство, което носи предварителното име Motorola X, ще бъде представено по време на конференцията за разработчици Google I/O в средата на май и ще се появи в продажба през юли. Според източника SmartHouse, смартфонът ще получи софтуер, който до сега нито едно подобно устройство не е имало:. "Google от отдавна работи по този смартфон. Устройството ще получи функции, които дори не присъстват в смартфони, като Samsung Galaxy или Apple iPhone. Софтуерът наистина е впечатляващ и интегрира всички услуги на Google така както никога до сега".



Всъщност ще видим какво могат да ни покажат двата IT-гиганта през май. Тук разбира се не трябва да си мислим, че техните конкуренти спят - Samsung през май може да покаже новия си флагман Galaxy S IV, а по-късно Apple ще зарадва феновете си с един, а може би и с няколко мобилни устройства.
 
 
 
 
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар