понеделник, 25 февруари 2013 г.

MWC 2013: Alcatel представи One Touch Scribe Easy и One Touch Snap

Alcatel доказва сериозните си намерения за връщането си на пазара на смартфони 






 В допълнение към смартфоните One Touch Idol X и One Touch Fire, на MWC 2013 Alcatel представи още два нови продукта - смартфоните One Touch Scribe Easy и One Touch Snap.
Първият много прилича външно на One Touch Scribe X, анонсиран по време на CES 2013. Очаква се, че това ще бъде достъпно по цена устройство, работещо под управлението на операционна система Android 4.1.2 Jelly Bean, с магнитен капак MagicFlip и стилус в комплекта.

Смартфонът е получил 5-инчов WVGA дисплей (187 ppi), двуядрен процесор с тактова честота 1,2 GHz, 5-мегапикселова основна камера с автофокус и LED светкавица и предна 0,3-мегапикселова камера, 512 MB RAM и 4 GB вградена памет, от които само 2,4 GB са на разположение на потребителя. Поддържат се карти microSD до 32 GB. Батерията е с капацитет 2500 mAh и, според производителя, е достатъчна за 10 часа работа на апарата в режим на разговори и 15 дни в режим на готовност. Размерите на устройството са: 143 x 78,4 x 9,8 мм.

One Touch Easy Scribe ще постъпи в продажба през март тази година, цената му все още не е известна, но се знае, че ще се предлага вариант и с две SIM-карти.







Вторият модел, смартфонът One Touch Snap, е оборудван с 4,5-инчов QHD дисплей (960 x 540 пиксела), четириядрен процесор MediaTek с тактова честота 1,2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB вградена памет, 8-мегапикселова камера с възможност за запис на HD видео и предна 2-мегапикселова камера. Дебелината на устройството е 9 мм. Работата на One Touch Snap се осъществява под управлението на ОС Android 4.2 Jelly Bean. Апаратът ще бъде достъпен в два цвята - сребрист и бял. В Европа той ще постъпи в продажба през април, но няма информация за цената. Смартфонът ще се предлага и във втори вариант, но не с две SIM-карти, а с поддръжка на мрежи LTE. Този модел ще притежава малко по-голям диагонал на екрана - 4,65 инча, а честотата на процесора (също четириядрен MediaTek) ще бъде 1,4 GHz. One Touch Snap LTE ще дебютира на пазара по-късно - през юли тази година.







От:kaldata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар