сряда, 27 февруари 2013 г.

Представиха смартфона Optimus L3 II


 Смартфона Optimus L3 II ще се предлага в четири цвята





След пускането на Optimus L7 II, LG Electronics представи следващото поколение на новия си смартфон - Optimus L II, чийто официален дебют се очаква тази седмица в Бразилия. Разбира се ще последват и версии на апарата с една и две SIM-карти на пазарите в Централна и Южна Америка, Европа, Азия, Близкия Изток и Африка.

Optimus L3 II допълва предшественика си Optimus L3 с някои "попълнения" по отношение на стила и комфорта при използването му. LG Optimus L3II продължава дизайнерското творение на LG с добавянето на четири нови елемента, които правят устройството по-привлекателно и по-удобно за използване: Seamless Layout, Laser Cut Contour, Radiant Rear Design и Smart LED Lighting.

В допълнение към елегантния външен вид, Optimus L3 II разполага и с подобрени потребителски възможности. В Optimus L3 II вече ще присъства приложението QuickMemo с режима Overlay, което преди това беше достъпно само в смартфоните на LG от премиум клас. QuickMemo с Overlay режима позволява да се сложи бележка на прозрачен "слой", без да се губи възможността за преглед на фоновия екран. Това елиминира необходимостта от разделяне на екрана и позволява да се вижда съдържанието от друго приложение в режим на цял екран.

Optimus L3 II ще се предлага в четири цвята: черен "индиго", бял, розов и "титан". Цените ще бъдат обявени по-късно.





От:kaldata.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар