петък, 8 февруари 2013 г.

Има вероятност Samsung Galaxy S IV да се управлява безконтактно

Според слуховете, Samsung ще използва в смартфона си най-новия чип maXTouch S, който позволява приемането на жестовата навигация от операционната система без докосване на екрана....


Една от особеностите на миналогодишния смартфон Sony Xperia Sola, която го отличаваше от останалите устройства, е технологията "floating touch". Благодарение на нея, управлението на апарата може да се извършва без дори и да се докосва екрана, а само с приближаване на пръста към елементите. Корейското издание DDaily съобщи, че нещо подобно може да се появи и в новия флагман на Samsung - Galaxy S IV.




Според слуховете, Samsung ще използва в смартфона си най-новия чип maXTouch S, който позволява приемането на жестовата навигация от операционната система без докосване на екрана. Съобщава се още, че тази технология значително ще намали консумацията на електроенергия в сравнение с подобните решения.

Samsung, според последните данни, може да анонсира новия смартфон на 15 март, а началото на продажбите в Европа е насрочено за април. За предстоящото пускане на устройството говорят и първите снимки, направени с Galaxy S IV, които се появиха в мрежата. В Picasa също така се подвизават и снимки на американската (SGH-I337) и корейската (SHV-E300S) версия на устройството. Малко по-късно, "доказателствата" са били изтрити от автора им, а от това може да се предположи, че в момента се провеждат активни тестване на новия флагман.



По-рано бе съобщено, че Samsung Galaxy S IV ще получи мощния 8-ядрен процесор Exynos 5 Octa, 4,99-инчов Super AMOLED дисплей с Full HD резолюция, 2 GB оперативна памет, 13-мегапикселова камера и 2600 мАч батерия. Операционната система в апарата ще бъде Android 4.2.1 Jelly Bean.

Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар