сряда, 6 март 2013 г.

Произвежда ли се вече Apple iPhone 5S ?

iPhone 5S ще бъде пуснат в продажба през юни






Японското издание Macotakara, позовавайки се на източници запознати със ситуацията, съобщи, че Foxconn вече е започнала да сглобява новото поколение смартфон на Apple - iPhone 5S.

Като се има предвид, че новият смартфон изглежда почти досущ като iPhone 5, на Foxconn няма да й отнеме много време за пренастройване на съществуващите производствени линии.

Новата информация съответства на януарската прогноза на известния анализатор Петър Мисек от Jefferies, който твърди, че производството на устройството ще започне през март, а началото на продажбите - през юни или юли.

Очаква се, че iPhone 5S ще разполага с A7 процесор и нова камера със "умна светкавица": тук ще присъстват два светодиода - с бял и жълт цвят, които ще "контролират" и регулират баланса на бялото и ще позволят създаването на по-естествени снимки.

Както Ви информирахме вчера, анализаторът от KGI Минг-Чи Куо съобщи, че iPhone 5S ще бъде пуснат в продажба през юни. В допълнение към новостите в устройството, които бяха описани по-горе, тук ще присъства още и скенер за пръстови отпечатъци, който ще защитава телефона от кражби. Експертът също така отбеляза, че заедно с новия флагман можем да очакваме и бюджетен iPhone за развиващите се пазари в пластмасов корпус.





Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар