петък, 22 март 2013 г.

Снимки на новият смартфон Huawei Ascend G700

 Телефонът поддържа функцията Dual SIM, като при това двете SIM-карти могат да бъдат използвани едновременно В глобалната мрежа се появиха данни и снимки на най-новия Android-смартфон, разработван от китайската компания Huawei. Устройството е получило името Ascend G700 и 5-инчов екран с поддръжка на формат 720p (работна резолюция 1280 х 720 пиксела).

Смартфонът е базиран на 28-нанометрова еднокристална система MediaTek MT6589 с четириядрен процесор ARM Cortex-A7, работещ на тактова честота 1,5 GHz, както и графичен процесор PowerVR Series5XT, разработен от компанията Imagination Technologies. Устройството разполага с 2 GB оперативна и 16 GB вътрешна памет и слот за карти с памет във формат microSD. Телефонът поддържа функцията Dual SIM, като при това двете SIM-карти могат да бъдат използвани едновременно (режим Dual-Active). Ще бъдат достъпни две версии на апарата, поддържащи съответно работа в мрежи W-CDMA или TD-SCDMA.
Huawei Ascend G700
Смартфонът Huawei Ascend G700 е управляван от операционната система Android 4.2 (Jelly Bean). Ориентировъчната цена на устройството е $320, като точната дата на появата му в продажба засега не се съобщава.
Huawei Ascend G700


От:kaldata.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар