четвъртък, 14 март 2013 г.

Видео на Samsung Galaxy S4

 

 Управление на интерфейса без докосване на екрана, чрез новата floating touch технологията  

 


Видео на Samsung Galaxy S4



 Колкото по-популярен става един смартфон, толкова шансът неговия производител да скрие нещо за него намаляват. Всичко това важи и за новия флагмански смартфон Samsung Galaxy S4. За първи път видяхме скрийншоти от устройството, неговите "живи" снимки, кратко видео-ревю, както и прес-снимките му, а преди презентацията, апаратът показва обновен интерфейс и софтуерните си възможности на специални видеоклипове, които можете да видите по-долу.

На първия от тях може да се видят възможностите на floating touch технологията - управление на интерфейса без докосване на екрана, както е в Sony Xperia Sola или в устройствата на Samsung от линията Note (в последните устройства вместо пръстите се използва стилуса S-Pen, а възможността е наречена Air View). Второто видео показва скоростта на сърфиране в Интернет (наистина впечатляваща), а на третия виждаме новаторската функция Smart Pause, а на последния - обновеното заключване на екрана.

Разбира се, всички тези възможности и функции ще бъдат презентирани от Samsung по време на премиерата на флагмана. Не пропускайте да гледате това толкова очаквано събитие и онлайн в реално време през портала YouTube, на адрес: www.youtube.com/SamsungMobile















От:kaldata.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар