сряда, 10 април 2013 г.

Нова информация за Apple iPhone 5S

 Според последните данни, Apple iPhone 5S ще получи нов, вероятно четириядрени A7 процесор





Цели два източника споделиха нова информация за бъдещия флагмански смартфон на Apple - iPhone 5S. Брайън Уайт от Topeka Capital Markets заяви, че това лято Apple ще представи новия си iPhone в две или три вариации, отличаващи се с размерите на дисплеите.



Повечето от Android-производителите, особено Samsung, доставят на пазара смартфони с диагонали на екраните от 3 до 5 (или дори 6) инча за да успеят да привлекат по-голяма група от потенциални купувачи. Ето защо Apple, за да запази и увеличи своя дял на пазара на смартфоните ще пусне устройство с различни по големина дисплеи, твърдят анализаторите. Миналата есен, за първи път американската компания е увеличила диагонала на екрана на своя iPhone от 3,5 до 4 инча, но към днешна дата, този размер много не се харесва на хората.

Брайън Уайт също така твърди, че се очаква пускането на по-опростена версия на смартфона. Но предупреждава, че не трябва да очакваме апарат за 150-200 долара. Според него, Apple няма да се откаже от високото си нивото на печалби и следователно "евтиният" iPhone ще струва около 300-350 долара (без договор).










От японското издание Macotakara съобщават, че тази година за първи път Apple е решила да изневери на традицията си и ще пусне iPhone не в два, а в три цвята. Според журналистите, това ще позволи на производителя да привлече повече купувачи за новия си смартфон. От Macotakara също така са уверени, че премиерата на iPhone 5S ще се състои не в края на юни, а през юли.

Според последните данни, Apple iPhone 5S ще получи нов, вероятно четириядрени A7 процесор, както и нова камера с "умна светкавица": има два светодиода - бял и жълт, които ще "контролират" и коригират баланса на бялото, което ще доведе до получаването на по-естествени снимки.

От:kaldata.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар