понеделник, 8 април 2013 г.

Тествайте Facebook Home

 За да ползвате софтуера, ви е необходим телефон с Android операционна система, на който максимална резолюция на екрана е 1280 x 768 пиксела






Дни преди официалната премиера (12 април) в Google Play на приложенията, обединени от името Facebook Home, те се появиха неофициално в интернет и всеки желаещ да експериментира може да ги изпробва. Става дума за предварителни версии, взети от ранно издание на софтуера на HTC First, които не работят съвсем като финалните и имат различни бъгове, а някои функции въобще не функционират - например Chat Heads за съобщения. Става дума за три файла, които се инсталират директно.

За да ползвате софтуера, ви е необходим телефон с Android с максимална резолюция на екрана от 1280 x 768 пиксела, от който можете да инсталирате напълно съществуващото приложение на Facebook. Според MoDaCo това е важна стъпка, автоматично изключваща някои устройства, при които приложението е инсталирано в самия фирмуер. Последното също може да се заобиколи, но трябва да имате root достъп до системата.

Повече информация и връзки за изтегляне на приложенията можете да намерите тук:
http://www.modaco.com/page/news/_/android/facebook-home-pre-release-leaks-r1028



От.mobilebulgaria.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар