четвъртък, 4 април 2013 г.

Смартфона HTC First е с Facebook Home


Смартфона използва Android 4.1 Jelly Bean и ще се предлага в 4 различни цвята





Заедно с представянето на новата си разработка за Android - Home, Facebook анонсира и Facebook Home Program. Това е програма, която съдържа указания за производителите на хардуер, които искат да създават устройства, съвместими с Facebook Home и сред първите участници са HTC, Samsung, Sony, Huawei, ZTE, Lenovo и Alcatel. На събитието беше представено и първото устройство със софтуера и както очаквахме това е HTC First.

Това не е първият плод на съвместната работа между двете компании, но е първия, който предлага Facebook Home и ще разполага с по-дълбока интеграция на някои функции в сравнение с версията, която ще може да се изтегли в други устройства. Устройството ще се продава в Щатите от 12 април и първо ще се появи в мрежата на AT&T.

Смартфона използва Android 4.1 Jelly Bean и ще се предлага в 4 различни цвята - червен, син, бял и черен. Има минималистичен дизайн, отговарящ на стилистиката на Facebook Home и е компактен, благодарение на използвания 4,3" екран с резолюция 720р. Разчита на двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon 400 с честота 1.4GHz и 1GB RAM, а освен това предлага 5MP и 1.6МР камери и батерия с капацитет 200 mAh. Разполага с 3 капацитивни бутона и поддържа LTE мрежата на американския оператор AT&T. В Европа HTC First ще бъде предложен от Orange и EE, но засега не е ясно кога ще стане това.

http://www.htc.com/us/smartphones/htc-first/



От:mobilebulgaria.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар