събота, 4 май 2013 г.

HTC One Mini може да бъде представен през юни

 НТС може да използват своята UltraPixel технология в Mini версията 







Eдва ли има съмнение, че НТС Оne е най-добрият смартфон на компанията досега, който впечатлява със своя елегантен дизайн, алуминиев корпус и атрактивни характеристики. Последните данни в интернет разкриват, че тайванския производител вече разработва и негова One Mini версия, която ще има същата визия като своя популярен предшественик. Неговото кодово име е М4, а премиерата му се очаква да се реализира през юни и това ще го изправи в директна конкуренция с предстоящия Galaxy S IV Mini на Samsung, информира unwiredview.



НТС планират да включат в новия си смартфон по-малък 4,3-инчов дисплей, който поддържа HD резолюция, както и двуядрен процесор. Устройството ще работи с Android 4.2 OS след премиерата си на пазара и ще предложи и поддръжка за високоскоростните 4G мрежи. Вградената памет е 16GB, батерията с капацитет от 1700mAh и от компанията са включили и 2GB RAM в новия си модел.



Предстои да видим дали от НТС ще използват своята UltraPixel технология в Mini версията на атрактивния си смартфон. В момента това са всички данни, с които разполагаме за модела и предстои да разберем на каква цена ще стартират продажбите му на пазара. По всичко личи, обаче, че мини версиите на популярните смартфони започват да имат все по-голямо значение за стратегиите на водещите компании.



От:digital.bg
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар