вторник, 14 май 2013 г.

Има ли водоустойчив смартфон Samsung Galaxy S 4 Active?

 Active няма да се различава по нищо друго освен корпуса


 


 Преди известно време в Мрежата плъзна слух, че Samsung готвят нова версия на флагманския телефон Galaxy S 4, направена специално за хора с увлечения по екстремните спортове или просто дейностите на открито. Според слуховете, смартфонът ще носи под-името "Active" и ще има корпус устойчив на прах и вода.

Макар че официално потвърждение за съществуването на телефона все още нямаме, напоследък се появиха данни, които можем да приемем за доказателство,че слуховете може би са верни. В публикуван в Мрежата документ например е описано мобилното устройство GT-I9295 - кодово име, което от сайта SamMobile преди време бяха свързали именно с новата версия на Samsung Galaxy S 4.
За съжаление, документът не ни казва кой знае какво за телефона, освен, че е сертифициран да поддържа Wi-Fi. В паралелно публикувана информация обаче се споменава, че същият модел телефон има резолюция на екрана от 1080р - същата като тази на оригиналния смартфон.

Като цяло, смята се, че Active няма да се различава по нищо друго освен корпуса от флагманския модел. Дали това ще е така и дали въобще въпросният смартфон съществува, ще разберем в бъдеще.




Oт:kaldata.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар