понеделник, 13 май 2013 г.

Нов прахо и водоустойчив смартфон - Sony Xperia ZR

 Смартфона притежава IP55 и IP58 сертификат





Sony добави още един водоустойчив смартфон към своето тазгодишно продуктово порт фолио и това е Xperia ZR. Устройството е с по-компактни размери от Xperia Z и разполага с 4,6" HD Reality дисплей с технология Mobile BRAVIA Engine 2, но отново предлага 13МР камера със сензор Exmor RS for mobile и четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4 Pro с честота 1.5 GHz и 4G LTE възможности за връзка. Батерията е сменяема и е с капацитет 2300 mAh.

Xperia ZR е прахо и водоустойчив със сертифициран по стандартите IP55 и IP58 корпус и може да остане до 30 минути на дълбочина до 1,5 метра, без това да се отрази на неговата работоспособност. За разлика от Xperia Z предлага хардуерен бутон за камерата, което е добра новина за всички, които искат да го ползват за снимане под вода.

Сред останалите характеристики са възможност за запис на HDR (High Dynamic Range) снимки и видео, Superior Auto режим за интелигентно настройване на параметрите на камерата, STAMINA за удължена автономност чрез изключване на различни функции на телефона и OptiContrast технология на екрана за повишен контраст, намалени отражения и бърза реакция при докосване. Откриваме и познатите мултимедийни приложения на компанията. Продажбите на Sony Xperia ZR започват още през това тримесечие, а устройството ще се предлага в 4 цвята.





От:mobilebulgaria.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар