понеделник, 3 февруари 2014 г.

Смартфоните с най-добрите батерии

Батерията на един смартфон и това колко издържа тя е от изключително значение, особено ако от това зависи да проведем разговор или да свършим някоя работа в движение. Представяме Ви няколко смартфона, при които батерията наистина издържа дълго. Ако търсите телефонът с най-дългия живот на батерията, може да разгледате някои от моделите по-долу:





1. Motorola Moto X

Moto X е все още един от най-впечатляващите телефони на Motorola, който предлага изобилие от забележителни възможности и функционалност и идва с батерия, която може да издържи до 10 часа и 9 минути. И всичко това идва в изключително гъвкав дизайн създаден за максимален комфорт.




2. Motorola Droid Maxx

Droid Maxx има 5-инчов ярък дисплей и много функции. Камерата му също прави страхотни снимки, но най-хубавото при него е батерията му, която може да издържи в продължение на 15 часа и 50 минути при непрекъснато възпроизвеждане на видео. Това е почти един час повече, отколкото неговия предшественик Droid Razr Maxx HD, чиято батерия издържа в продължение на 14 часа и 53минути.



3. LG G Flex

LG G Flex има извит корпус и може да се самовъзстановява от наранявания, благодарение на неговия специален гръб с еластично покритие. Телефонът обаче има и друго, с което може да изкуши потребителите и това е неговата 3 500 mAh батерия, която може да продължи да възпроизвежда видео в продължение на 17 часа и 49 минути.


 4. Samsung Galaxy Note 3

Третото поколение на Note е все още устройството с най-значителен ъпгрейд и първото Note устройство с привлекателен S Pen интерфейс, който масовия всъщност може да оцени и пожелае. Galaxy Note 3 има батерия която може да издържи до 15 часа.




 5. Samsung Galaxy S3 Mini

Ако изберете Samsung Galaxy S3 Mini за ваше устройство, ще имате възможност да гледате на видео на него в продължение на 14 часа и 6 минути.





6. Samsung Galaxy Express

Samsung Galaxy Express ще ви осигури възможност за възпроизвеждане на видео в продължение на 14 часа и 35 минути. В допълнение към това, смартфонът идва с масивна 5-мегапикселова камера и 4G LTE.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар