сряда, 26 февруари 2014 г.

Онлайн магазини, добавят Samsung Galaxy S5 към продуктите си със стандартен 1080p дисплей




След като Samsung опроверга всички очаквания преди две седмици и вдигна адреналина на всички свои фенове с обявлението на събитието им, което ще се състои на 24 февруари, ние вече сме сигурни, че премиерата на GalaxyS5 е една стъпка по близо до реалността. Преди това да се случи обаче, много пъти ни се налагаше да сглобим всички слухове като част от пъзел, за да добием поне малка представа за това, което ще видим в телефона. Повечето от слуховете, се оказаха реалност, тъй като повечето от характеристиките бяха обявени, чрез появата на телефона в официалният сайт на немския продавач Typophone. Най-важните неща бяха потвърждаването на резолюцията на дисплея, както и перфектната главна камера, която ще е 16-мегапикселова.
Макар и с големи възможности, въпросната камера не беше чак толкова неочаква за телефон от този клас. По учудващото е, че не видяхме QHD дисплей, който толкова много очаквахме да видим на бял свят. Samsung потвърдиха, че работят по технологията и ние очаквахме, че S5 ще е първия телефон, който ще я притежава, но уви QHD AMOLED дисплея липсва. Излязоха на яве и планове за изработката на UHD 4k дисплей с резолюция от 3480 х 2160 пиксела. За съжаление дисплея на Samsung Galaxy S IV ще е доста далеч от тези „ракетни” технологии. Въпреки това може би има лъч надежда за нас, тъй като понякога се получават грешки във ранните включвания на телефоните от търговците. Може да се окаже, че 1080p дисплея не е официално потвърден и да видим нещо друго на негово място. Остава да се надяваме това да е така.
Без паника!
Дори, ако това е вярно и телефона остане с 1080p дисплей, то това значи, че когато QHD дисплея бъде готов, той ще бъде разположен в нов телефон от ултра висок клас и много по-напреднали функции, което звучи много добре. А и да не забравяме, че това не е първия път когато някой продавач сложи данни на сайта си само и единствено като се води по различните слухове. Напълно е възможно и Typophone да са направили всичко. Повече информация можем да разберем само и единствено като изчакаме датата 21 Февруари, което е след 6 дни. Там да се надяваме ще ни бъде дадена по-подробна информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар