четвъртък, 18 февруари 2016 г.

Freedom 251 - смартфон за 7 лева




 Наскоро излезе информация, че индийската компания Ringing Bells, ще представи на пазара смартфона Freedom 251, цената на новото мобилно устройство е 251 индийски рупии, около 4 американски долара или около 7 български лева. Смартфона Freedom 251 е пълноценен смартфон, работещ под управлението на операционната система Android 5.1 Lollipop.





 Freedom 251 ще бъде оборудван с четириядрен процесор с тактова честота 1,3 GHz, 4-инчов дисплей с резолюция qHD, 1 GB оперативна памет и 8 GB вградена памет, слот за външни карти памет с максимален обем до 32 GB и  батерия с капацитет от 1450 mAh.





 Основна камера ще е с резолюция 3,2 мегапиксела, а предната камера е с резолюция 0,3 мегапиксела, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth и GPS модули за безжична връзка, два слота за SIM-карти, поддържа се 3G. Както се вижда от характеристиките, той притежава всички необходими неща за един нормален бюджетен смартфон







 Ниската цена на Freedom 251 на компанията Ringing Bells се дължи на това, че неговото разработване е станало с помощта на индийската държава. Потребителите от Индия, ще могат да направят своята предварителна заявка за смартфона на сайта на компанията. 





Източник:kaldata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар