понеделник, 17 септември 2012 г.

Информация за HTC,че ще представи нов смартфон


В интернет пространството се появи информация, че компанията HTC скоро ще представи нов смартфон. За съществуването на новия модел се е разбрало от анонимен източник, който потвърдил думите си със снимки. От тях се добива представа за характеристиките на новият смартфон. Кодовото име на смартфона е Closurexxl, но най-вероятно на пазара ще се появи с името HTC One XXL. На външен вид смартфона прилича на своите предшественици HTC One X и HTC One XL, но ще бъде с доста подобрени характеристики.


HTC-ONE-XXL


 Това, което се знае за HTC One XXL, е че ще бъде с чипсет Qualcomm Snapdragon S4 APQ8064 и има четириядрен процесор с тактова честота от 1,6 GHz, 2 GB оперативна памет и графичен ускорител Adreno 350. Екрана му ще бъде 4,7 инчов с разделителна способност 1280х720 пиксела и ще има две камери – 8 мегапикселова основна и 1,8 мегапикселова за видео разговори. HTC One XXL ще поддържа и Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11b/g/n и LTE.



new-htc-one-xxl
new-htc-one-xxl



 Смартфона най-вероятно ще можем да видим на IFA 2012 в Берлин, и ако е така, HTC One XXL ще се появи на пазара в края на тази година. Цената на смартфона най-вероятно няма да бъде малка. Както писахме наскоро, изпълнителният директор на HTC Питър Чоу заяви, че HTC няма да продават евтини телефони. smiley




GSM Новини


http://smartphones.bg/smartphones-news/view/46 

виж още новини на: http://smartphones.bg/ 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар