четвъртък, 22 ноември 2012 г.

Смартфона Galaxy S II Plus може да се появи на пазара в началото на другата година


  Слуховете, че Samsung може да представи обновена версия на своя флагман от миналата година - Galaxy S II с разширение "Plus" - се разпространяват в мрежата от дълго време. И нищо чудно - вече съществува, например, Galaxy S Plus.

По последни сведения, новият продукт ще бъде пуснат в продажба в началото на следващата година в два цвята. Бялата версия ще бъде достъпна през януари, докато синият вариант ще се появи в търговската мрежа в началото на февруари. Ако вземем под внимание сегашната линия на устройствата, Galaxy S II Plus ще се окаже някъде по средата между наскоро анонсирания Galaxy Premier и умалената версия на настоящия флагман - Galaxy S III Mini.




За съжаление, освен времето за постъпване в продажба на устройството и неговите цветове, нова информация за него не е известна.

Въз основа на по-рано появилите се данни, може да се очаква, че Galaxy S II Plus ще бъде оборудван с 4,5-инчов Super AMOLED-дисплей с резолюция 960 х 540 пиксела, двуядрен процесор Qualcomm Snapdragon с тактова честота 1,5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB вградена памет и 8-мегапикселова основна камера. Устройството ще работи под управлението на Android 4.1 Jelly Bean.

 
 
 
 
 
 
От: www.kaldata.com
  Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар