понеделник, 12 ноември 2012 г.

Ще има ли догодина iPhone 5S ?


iPhone 5 е на пазара само от няколко месеца, но вече се заговори за негов наследник. Китайското издание China Times, позовавайки се на анонимни източници, публикува информация, според която Apple ще представят нов смартфон на име iPhone 5S рано следващата година.

Ако слухът се окаже верен, то би трябвало да очакваме смартфон със същия дизайн като iPhone 5, но малко промени във вътрешните компоненти, като например увеличена скорост и производителност. Такава поне беше логиката в моделите iPhone 3GS и iPhone 4S - наследниците на iPhone 3G и iPhone 4.

China Times не спират дотук. Според тях, освен нов смартфон, компанията ще представи и нов iPad, както и телевизионна услуга на име iTV. От сайта не разкриват дали iTV означава нов телевизионен продукт или просто обновена версия на сет топ приемника Apple TV.

Разбира се, на този етап по-добре да приемем информацията единствено и само като спекулации. Apple със сигурност ще я отрекат, тъй като те нямат политиката да разкриват каквото и да било до момента на представянето му.



Вижте повече: www.kaldata.com

Виж още новини в блога на: http://blog.smartphones.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар