понеделник, 12 ноември 2012 г.

Златна серия на Sony Xperia P


Обикновено производители на телефони нямат навика сами да правят луксозни издания на продуктите си, а поверяват това в ръцете на специалисти в тази област. От Sony обаче явно мислят по друг начин. Те сами разработиха ново лимитирано издание на смартфона си Xperia P.

Новият модел е покрит с 24-каратово злато и, по всяка вероятност, ще се продава единствено в скандинавските страни. Изображение на телефона бе забелязано именно в страницата във Facebook на Sony Швеция, където се предлага под формата на награда за конкретно състезание. Всъщност, именно заради това, че е награда, няма как да знаем дали става въпрос за единична бройка или по-скоро за лимитирано луксозно издание.

Нямаме никаква информация и за цената на продукта, както и дали има промени в спецификациите. Оригиналният модел, иначе, предлага неща като 4-инчов дисплей с резолюция 540 х 960, 16GB вградена памет, 1GB RAM, 8-мегапикселова камера, снимане на 1080р видео, операционна система Android 4.0, двуядрен процесор 1 GHz Cortex-A9 и други.



Вижте повече: www.kaldata.com

Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар