понеделник, 12 ноември 2012 г.

Мтел ще предложи на половин цена смартфона Nokia Lumia 610


Смартфонът на Nokia е част от ноемврийската кампания „Седмици на смартфона"


От понеделник, 12 ноември, в магазините си Мтел ще предложи на половин цена смартфона Nokia Lumia 610. Устройството е вторият участник в кампанията „Седмици на смартфона", която телекомът стартира в началото на ноември. Тя предвижда всяка седмица до края на ноември Мтел да предлага по един актуален модел смартфон с 50% по-ниска цена при подписване на двугодишен договор.



Смартфонът на Nokia е част от ноемврийската кампания „Седмици на смартфона

По този начин в периода от 12 до 18 ноември Nokia Lumia 610 ще струва 4,95 лв. на месец с 50% отстъпка, или 114,95 лв в брой при двугодишен договор за тарифен план Mtel Surf&Talk XL (месечна такса 54,9 лв.). „Намалението на смартфона е валидно и с всички тарифни планове Мтел Моби, ако към тях е добавен и пакет за данни", обясняват от телекома. За бизнеса потребители смартфонът на седмицата ще се предлага с тарифни планове Мтел Бизнес и активация на пакет за мобилен интернет SURF NoLimit (месечни цени от 4,08 за 50 MB до 16,58 лв. за 1 GB).
Смартфонът на Nokia Lumia 610 работи с операционна система Windows Phone 7.5 (кодово име Mango). Моделът има 3,7" сензорен дисплей и 5-мегапикселова задна камера, ползва процесор с тактова честота 800 MHz.
От Мобилтел отчитат увеличен брой обаждания към специалната „смартлиния" 088 1881, коята осигурява на клиентите консултации как пълноценно да ползват своите смартфони и таблети. „Броят на обажданията към 088 1881 се е увеличил тройно през последните 6 месеца, като към момента постъпват между 70 и 110 обаждания дневно, казват от телекома. - Най-често клиентите се свързват с консултантите по теми, свързани с Интернет, MMS настройки, ползване на безжичен интернет чрез 3G модем и по-специфични настройки на различните платформи", добавят от Мтел.
CW/Б

От:  http://computerworld.bg

Виж още новини в блога на: http://blog.smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар