четвъртък, 6 декември 2012 г.

HTC M7 е най-вероятно името на новия флагман на HTC



HTC подготвя впечатляващо завръщане догодина, твърди слух 
 
 
Тази година HTC успя да ни изненада с впечатляващи смартфони с Android и Windows Phone, но въпреки това силната конкуренция от страна на Samsung и Apple не позволи на компанията да се представи в най-добрата си светлина на пазара. Все пак макар и с намалели приходи тайванците успяха да останат на печалба, а в края на годината подсказаха какво можем да очакваме догодина. Направиха това с премиерата на смартфон с full HD дисплей и мощен четириядрен процесор на Qualcomm, който ще зарадва потребителите в Япония и Щатите.

Според информация на изданието Focus Taiwan следващият топмодел на компанията, който ще видим догодина, носи името HTC M7. То твърди, че подготовката за масовото му производство вече е започнала и HTC са поръчали процесори и компоненти за корпуса за създаването на 4-5 милиона телефона през първото тримесечие на следващата година.

Засега детайли за техническите характеристики на смартфона липсват, но няма съмнение, че HTC ще се опита да даде най-доброто от себе си. Няма да е пресилено, ако предположим, че основно място в устройството ще заеме същият четириядрен процесор на Qualcomm, който вече задвижва Nexus 4, LG Optimus G, HTC Droid DNA и HTC J Butterfly. Компания вероятно ще му прави и същият Super LCD3 дисплей с резолюция 1080p, който имат Droid DNA и J Butterfly. Премиерата на HTC M7 най-вероятно ще се състои по време на мобилния конгрес в края на февруари, а Focus Taiwan твърди, че продажбите ще започнат още през март.
От: www.mobilebulgaria.com

Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар