петък, 7 декември 2012 г.

Изтече информация за Samsung Galaxy Grand Duos


Сайтът Sammobile споделя интересна информация за предстоящо мобилно устройство на Samsung. Очаква се, че през януари (най-вероятно по време на изложението CES 2013) корейската компания ще покаже нов смартфон - Galaxy Grand Duos.

Продуктът ще се предлага в два цвята - бял (Elegant White) и син (Metallic Blue) и ще получи индекс GT-I9082. Същността на необичайния модел е напълно отразена в името му - Duos означава поддръжка на две SIM-карти, а Grand - нехарактерен за този клас устройства диагонал от 5 инча.




Възможно е този смартфон да представлява опростената версия на Galaxy Note, за която напоследък се разпространяват слухове. Ако вярваме на сайта PhoneArena, апаратът ще притежава достатъчно странни характеристики.

От една страна се споменава за същия, както в Galaxy S III, четириядрен процесор Exynos с тактова честота 1,4 GHz, а от друга - резолюцията на 5-инчовия дисплей ще бъде само 800 x 480 пиксела, което, по-скоро, е типично за 4-инчовите евтини смартфони. Въпреки че Samsung вече имат опит в използването на огромни екрани с ниска резолюция в мобилните устройства - Galaxy Player 5.8 може да се "похвали" с 5,8-инчов екран с резолюция 960 х 540 пиксела.

От останалите спецификации е известно само за наличието на модули Wi-Fi и NFC, а капацитетът на батерията ще бъде 2100 мАч.

 
 
 
От: www.kaldata.com

Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар