сряда, 5 декември 2012 г.

Oфициално представиха Nokia Lumia 620


Nokia официално представиха най-новия си смартфон с Windows Phone 8 OS по време на конференцията LeWeb в Париж, Франция. Устройството носи името Lumia 620 и ще бъде достъпно за потребителите в седем различни цвята, разкриха от компанията. Продажбите на модела ще стартират през първото тримесечие на 2013г., а цената му ще бъде $249, информира theverge.



Lumia 620 e най-новият смартфон на Nokia с WP8 OS


 Техническите спецификации на Nokia Lumia 620 включват 3,8-инчов ClearBlack дисплей, който осигурява резолюция от 800х480 пиксела, както и 8GB вградена памет. Потребителите ще могат да я увеличат, чрез microSD слот за памет карта, както и да се възползват от предимствата на 5-мегапикселовата камера с автофокус и LED светкавица, разположена на гърба на смартфона. Nokia Lumia 620 ще се захранва от двуядрен 1GHz Snapdragon S4 процесор на Qualcomm и ще предложи VGA камера за видео разговори в предната част.

Оперативната памет на модела е 512MВ, а потребителите ще получат и безплатни 7GB в облачната услуга Microsoft SkyDrive. Батерията на смартфона е с мощност от 1300mAh и той ще поддържа също така технологията NFC. От компанията са предвили възможност за избор на зелен, оранжев, жълт, син, бял, черен и лилав цвят за новото си устройство, както и да поставят допълнителни сменяеми панели.



Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар