понеделник, 7 януари 2013 г.

Смартфона LG Optimus G2 ще бъде представен на CES


http://www.digital.bg/f/37/0f0e5963d16e1f13e63dd98b2c7f2cfc.jpg



В последните седмици разбрахме, че LG работят върху нов атрактивен смартфон от висок клас, който е проектиран като наследник на популярния модел на компанията Optimus G. Корейският производител сега публикува видео клип, в който се вижда мистериозно устройство, което ще бъде анонсирано на изложението CES 2013. Множество анализатори очакват това да е именно Optimus G2 и това е първата реална индикация, че премиерата му ще е след няколко дни на шоуто в Лас Вегас, предаде techradar. 



Oт компанията не са коментирали официално своя нов смартфон, но според последните данни в интернет той ще бъде оборудван с 5,5-инчов дисплей, който поддържа резолюция от 1920х1080 пиксела. Моделът ще оперира с Android 4.1 OS и ще предложи на потребителите 13-мегапикселова камера разположена на гърба. Очаква се също така от LG да интегират в него мощен четириядрен процесор на Qualcomm, който работи на 2GHz, както и 2GB RAM.

Безспорно това са характеристики, които ще привлекат голям интерес сред потребителите на компанията и ще го изправят в директна конкуренция с Galaxy Note на Samsung. Компании като HTC и Sony също планират да представят собствени устройства с големи дисплеи, поддържащи Full HD резолюция, което допълнително ще изостри конкуренцията в сектора през 2013г. Oфициалната пресконференция на LG на CES 2013 ще се проведе на 7 януари и там ще разберме повече за новите иновативни продукти на корейския гигант.


От: www.digital.bg

Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар