вторник, 5 февруари 2013 г.

Смарфона BlackBerry Z10 се радва на голяма популярност

 




Изглежда BlackBerry 10 наистина ще помогне на отскоро едноименната канадска компания да си възвърне изгубените позиции на пазара, поне във Великобритания. Продажбите на телефона им BlackBerry Z10 вървят доста добре в островната страна. Всъщност, белият модел вече е започнал да се разпродава в някои от търговските партньори на BlackBerry на Острова. В момента все още има повече количества от черния модел, но и те вървят към изчерпване.

Един от най-популярните магазини за техника във Великобритания - Carphone Warehouse - вече започва да изпитва недостиг в количествата. Магазините на мобилните оператори O2, Vodafone, Orange и ЕЕ, пък, се хвалят с голямото търсене на модела от страна на потребителите. Според анализаторите, продажбите на BlackBerry Z10 може би ще стигнат до няколкостотин хиляди бройки.

Резултатите от пускането на Z10 на британския пазар са обнадеждаващи, но, макар и голям, той не е от най-съществено значение за канадската компания. Американският пазар е много по-важен за нея, затова от там се надяват на подобен интерес от страна на потребителите, когато телефонът бъде пуснат по тамошните магазини следващия месец. Междувременно, в някой от следващите месеци очакваме и вторият смартфон на BlackBerry, който ще работи с новата им операционна система.


 
От : www.kaldata.com
                                      Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар