вторник, 26 февруари 2013 г.

Cat B15 - втори екстремен смартфон от Caterpillar

Смартфона е изработен от качествени материали и е IP67 сертифициран

 

 Компанията, която до сега бе специализирана основно в производството на строителна техника и оборудване за този бранш, отскоро започна да произвежда и собствена марка телефони. Макар и съвсем отскоро да е на пазара, мобилните апарати които тя произвежда - CAT B10 и CAT B25 се радват на изключителна популярност. Съвсем нормално е след този успех тя да се замисли за нов екстремен смартфон, и ето той вече е факт.
Caterpillar официално представи новия си екстремен смартфон Cat B15, който се характеризира, както останалите продукти на марката със здравина и качество. Апарата е изработен от качествени материали и притежава IP67 сертификат, което гарантира издържането му под вода 30 минути до 1 метър дълбочина и гаранция, че ако го изпуснете върху твърда повърхност от 1,8 метра височина, няма да се повреди.





Ако оставим настрана екстремните му качества, Cat B15 притежава характеристиките на телефон от средния ценови клас. Смартфона работи под управлението на Android 4.1 Jelly Bean операционна система, притежава 4 – инчов сензорен екран, защитен от стъкло Gorilla Glass, двуядрен процесор с работна честота на 1 GHz, 512 MB операционна памет и 4 GB постоянна памет. Апарата притежава предна камера за видео разговори и основна, която е 5 мегапикселова.





smartphone-caterpillar-cat-b15


Предполагаемата цена на втория смартфон на фирмата Caterpillar - Cat B15 ще е около 650 лева, и се очаква са се появи март месец на пазара.





http://smartphones.bg/smartphones-news/view/117


1 коментар:

  1. Тези и Sonim май ще се окажат най-здравите на пазара в момента

    ОтговорИзтриване

Напишете коментар