понеделник, 4 февруари 2013 г.

Peter Chou показа HTC M7

Главният изпълнителен директор на HTC, Peter Chou, по време на корпоративно мероприятие, посветено на отчитане на резултатите от изминалата година, не сдържа чувствата си относно предстоящия анонс на смартфона M7 и внезапно извади от джоба си новото устройство и го показа пред публиката. По думите му, подобно събитие е идеалната възможност да се тества камерата на апарата.




За съжаление, снимките от вечерта не позволяват достатъчно добре да се разгледа модела. Въпреки това, можем да се убедим, че смартфонът наистина е много тънък. Съдейки по размерите, оправдано е и предположението за 4,7-инчов екран.



Припомняме, че по предварителни данни, HTC M7 ще притежава Full HD дисплей, четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon с тактова честота 1.7 GHz, 2 GB RAM и 32 GB вградена флаш-памет. Официалното му представяне ще се състои на специално мероприятие на 19 февруари едновременно в Лондон и Ню-Йорк, а от 8 март телефонът ще постъпи в продажба. Що се отнася до името - докато Peter Chou стои на сцената, служителите скандират "M7", което потвърждава предишните слухове, че именно под това название апаратът ще се появи на пазара.

От: http://www.kaldata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар