понеделник, 25 март 2013 г.

Предполагаеми характеристики на Motorola X

 

Очаква се смартфона Motorola X да е водоустойчив

 

 





Motorola X е един от очакваните телефони, за който от известно време се носят слухове и който е интересен с това, че вероятно ще бъде първият, създаден под прякото влияние на Google след покупката на Motorola. Наскоро се заговори, че устройството е част от цяла серия смартфони, а дори се появиха слухове, че характеристиките им ще могат да се променят от потребителите при поръчка. Последното обаче засега е само плод на спекулации.

Междувременно от източник на Phone Arena идва нова порция с предполагаеми технически характеристики за устройството. В информацията няма данни за подлежащ на модифициране хардуер, но има други интересни неща, които засега не е ясно доколко са верни. Според данните устройството ще има 4,8" дисплей с покритие от сапфирно стъкло, което, изглежда, е три пъти по-здраво от Gorilla Glass. Посочва се, че задната част ще е изработена от въглеродни влакна, а ъглите на корпуса ще са гумени уплътнения.

Сред другите характеристики се посочват четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 800 с честота 2GHz и батерия с капацитет 4000 mAh. Очаква се смартфонът да е водоустойчив и да се появи на пазара през ноември. Всичко звучи много добре, но все пак съмнението дали данните са достоверни остава.

http://www.phonearena.com/news/Latest-rumored-Motorola-X-specs-4.8-inch-screen-Qualcomm-Snapdragon-800-November-launch_id41192


От:mobilebulgaria.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар