вторник, 5 март 2013 г.

Снимки на Samsung Galaxy S IV от Evleaks

Galaxy S IV ще притежава Super AMOLED дисплей с Full HD резолюция, 2 GB RAM, 13-мегапикселова камера и Android 4.2.



Evleaks, който редовно представя в микроблога си действително достоверна информация за нови, още неанонсирани смартфони, както и техни снимки, днес ни зарадва със сведения за най-очакваното устройство в последно време - Galaxy S IV.

На двете изображения, както се съобщава, е новият флагман на Samsung - на първото редом със своите характеристики, а на второто - в компанията на предходните смартфони от линията.




Следва да се отбележи, че това едва ли са прес-снимки. По-скоро е някакъв рендер за инструкции или друга документация, точно повтарящ външния вид и размерите на смартфона. Припомняме, че по-рано с помощта на подобни изображения Evleaks разкри външния вид на HTC One, допълвайки картината точно преди презентацията с вече реални снимки.
Прави впечатление отсъствието на физически бутон "Home" в долната част. Може би той просто е станал по-малък и тесен, а е възможно и корейската компания за първи път да се отказва от него в полза на намаляване размерите на смартфона.

Спецификациите на първата снимка напълно повтарят предишните получени данни за устройството: Super AMOLED дисплей с Full HD резолюция, 2 GB RAM, 13-мегапикселова камера и Android 4.2.





В допълнение, интересна информация ни поднесе вчера и публикация в изданието The New York Journal: в Samsung Galaxy S IV ще се появи иновативната функция "Eye scrolling". Смартфонът ще следи очите на потребителя, определяйки точно къде именно той чете текста. И, например, когато погледът е вече в долната част на екрана, автоматично ще се превърта надолу, без допълнителна намеса от страна на потребителя.



От: kaldata.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар